Agenda 2016

9 januari hielden we onze traditionele nieuwjaarsreceptie in onze kantine. Het was zeer gezellig, met glühwein, warme chocolademelk, verse oliebollen en heel veel lekkere hapjes.

19 en 25 maart was de levering van de bekende compost uit Gaarkeuken. In totaal 6 vrachten, zo'n 150 ton.

26 maart heeft Kees voor de vijfde keer de cursus tuinieren voor beginnende tuinders gegeven. Ook deze keer werd hij gehouden in onze kantine.

2 april heeft de snoeideskundige van Eldorado een snoeicursus gegeven.

26 april heeft Kees van Vliet een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger.

28 mei was het weer plantjesruildag.

3 september hielden we Open Dag. Met stralend weer mochten we heel wat wijkbewoners en andere belangstellenden begroeten. Er waren kraampjes met exotische hapjes, met informatie over het WIJ team, vilten en spinnen en verse groenten. Er werden rondleidingen gegeven met informatie over het bewerken van kleigrond. Kinderen hebben zich vermaakt op het speelveld en in de kantine.

10 september heeft het bestuur de vrijwlligers bedankt voor hun inzet dit seizoen. Hen werd een rondleiding in de natuurtuin van de fam. Schippers in NoordLaren aangeboden. En een heerlijke exotische maaltijd, bereid door Vrouwkracht.

8 oktober was het oogstfeest. Wederom een door de activiteitencommissie goed georganiseerd en leuk feest.

18 november was de najaarsledenvergadering, daarin traden drie bestuursleden af. Gelukkig konden we drie nieuwe bestuursleden verwelkomen. De heer Emmelkamp ontving de Gouden Koffiekan voor zijn jarenlange, trouwe inzet voor onze kantine.

21 december is het nieuwe fietspad langs de flats geopend door o.a. wethouder de Rook en onze voorzitter Bert Meelker.